Skip to main content Skip to search

Servicii prestate

Servicii Financiar-Contabile

Ținerea contabilității reprezintă o stringentă necesitate pentru enitățile economice, deoarece cifrele exprimă maniera în care compania este guvernată și implicit credibilitatea în spațiul economic.

CITEȘTE TOT
Consultanță În Afaceri

Orice situație de criză are la origine lipsa informației relevante la momentul oportun, iar analiza performanțelor economice ale firmei, nivelul și structura costurilor, permit formularea unei concluzii privitoare la: competența sau incompetența personalului, profitabil sau neprofitabil, creștere economică sau decapitalizare, profit sau pierdere, bonitate sau insolvabilitate.

CITEȘTE TOT
Analize Și Evaluări Economico-Financiare

INTEGRUM, prin specialiștii săi, efectuează analize și evaluări pentru   diagnosticarea stării firmei și stabilirea valorii ei ce poate folosi scopului entitătii în conjuncturi ca: aplicații financiare, vânzarea/cumpararea unei firme sau participații la aceasta

CITEȘTE TOT
Expertize Contabile Și Fiscale Judiciare Și Extrajudiciare

Calitatea de membru CECCAR conferă echipei noastre posibilitatea de a efectua expertize contabile și fiscale, care confirmă sau infirmă că ansamblul tranzacțiilor și evenimentelor economice s-au desfășurat în conformitate cu normele și  reglementările în vigoare.

CITEȘTE TOT
Înființări Și Reorganizări Societăți

Experiența ne ajută să oferim suport celor care s-au hotărât să acceadă în lumea afacerilor când este imperios necesar să aibă un consultant pentru identificarea avantajelor încă de la inființare. De asemenea, consultanța este esențială și pentru modificările sau radierile societăților.

CITEȘTE TOT
Alte Servicii

Pe lângă toate serviciile prezentate anterior, INTEGRUM oferă și servicii de Cenzorat și Mandatar Financiar și servicii de control intern de gestiune.

CITEȘTE TOT