Skip to main content Skip to search

Despre noi

Știm că dacă clienților noștri le merge bine și nouă ne merge bine, de aceea cea mai importantă preocuparea a noastră este îmbunătățirea continuă a serviciilor prestate clienților și oferirea unor soluții eficiente din punct de vedere contabil, fiscal și juridic.

Prin calitatea de membru CECCAR împreuna cu experiența, competența profesională  și pasiunea noastră pentru domeniul financiar-contabil, vă garantăm furnizarea unor servicii de calitate. Acestea reprezintă obiectivul principal al firmei, de aceea ne asumăm răspunderea pentru acțiunile promise prin monitorizarea continuă a politicilor și procedurilor de control interne.

administrator firma contabilitate
Specialistul care nu-și respectă clientul este condamnat să fie ignorat și în scurt timp uitat. Priceperea și dăruirea specialistului pentru serviciile oferite clientului, pun în valoare forțele pieței și determină prioritățile în alocarea și utilizarea resurselor disponibile, iar toate acestea sunt cuantificate în rezultatele pozitive de care entitatea va avea parte. Progresul și performanța oricărui domeniu reclamă efort și creativitate, iar clientul trebuie să fie convins de utilitatea serviciului primit.

Claudia Columban

Expert contabil
Menirea expertului contabil nu se rezumă la simpla expunere a unor cunoștințe acumulate de-a lungul timpului, ci la forța comunicării acestuia care se bazează pe vocație. Apelând la noi, clientul va beneficia de noi atitudini și reflecții asupra traseului pe care afacerea sa ar trebui să-l urmeze.

Ana-Maria Cantea

Director economic

Conștienți de rolul pe care profesia contabilă îl are pentru dezvoltare economiei naționale și mondiale, avem expertiză în domenii variate legate de afaceri, cum ar fi: management, fiscalitate, sisteme informaționale, finanțe corporative, supravegherea întreprinderilor. Apărarea interesului public ne distinge de alte profesii și suntem conștienți de nevoia de upgradare continua a cunoștințelor, adecvate naturii, amplorii și complexității activității entităților.

Bianca Zaharii

Specialist economie internațională
În existența unei entități economice pot apărea situații în care nu se mai justifică funcționarea acesteia, impunându-se lichidarea ei. Arta lichidării constă în planificarea, identificarea și valorificarea celor mai bune căi pentru minimizarea pierderii. Lichidarea nu trebuie să reprezinte un final în afaceri pentru intreprinzător, ci un nou început, astfel că specialistul va clarifica, în urma analizei, politica și previziunea financiară care vor trebui aplicate în viitoarea firmă.

Diana Jitariuc

Specialist lichidări societăți comerciale
O entitate trebuie sa fie construita pe o temelie solida bazata pe decizii bune, procese etice si eficiente, iar pentru aceasta are nevoie de un prestator de servicii finaciar-contabile care sa-i ofere incredere pe termen lung.

Cosmin Nechita

Economist
A decide corect si operativ inseamna a fi in permaneta bine informat. Deciziile asumate se pot lua numai dupa o analiza atenta in urma informarii de la specialistii din domeniu.

Meghi Lungu

Economist
Expertul fiscal este desavarsit în aria sa de acțiune numai atunci cînd stapânește domeniul, aceasta însemnând ca el se va specializa  pentru atingerea celui mai înalt nivel de pregătire si experiență si va lucra întotdeauna asumat. Utilizatorul informațiilor fiscale acordă credit specialistului din acest domeniu si acționează, de cele mai multe ori, în funcție de expertiza pe care acesta o poseda.

Vasilica Raluca Ilașcu

Expert fiscal
Cultura generală și de specialitate și principiile care formează caracterul reprezintă vectorul principal în alegerea persoanei care îți oferă sprijin în ajutarea întreprinderii.

Ionela Japaila

Specialist HR

Servicii Financiar-Contabile

Avem o echipă specializată

Tinerea contabilitatii reprezinta o stringenta necesitate pentru enitatile economice, deoarece cifrele exprima maniera in care compania este guvernata si implicit credibilitatea in spatial economic.

Consultanță în Afaceri

Portofoliu bogat de clienți

Orice situatie de criza are la origine lipsa informatiei relevante la momentul oportun, iar analiza performantelor economice ale firmei, nivelul si structura costurilor, permit formularea unui concluzii privitoare la:  competenta sau incompetenta personaului, profitabil sau neprofitabil, crestere economica sau decapitalizare, profit sau pierdere, bonitate sau insolvabilitate.