Skip to main content Skip to search

Despre noi

Alegând echipa noastra veți beneficia de întreaga  experiență și competență profesională dobândite de-a lungul timpului în domenii precum: producție, construcții, servicii, transport, import-export, comerț cu ridicata și cu amănuntul, alimentație publică, publicitate, turism.

Cea mai importantă preocuparea a noastră este îmbunătățirea continuă a serviciilor prestate clienților și furnizarea unor soluții eficiente din punct de vedere contabil și juridic.

Prin calitatea de membru CECCAR împreuna cu experiența, competența profesională  și pasiunea noastră pentru domeniul financiar-contabil, vă garantăm profesionalism, confidențialitate, flexibilitate, seriozitate și promptitudine.

Știm că dacă clienților noștri le merge bine și nouă ne merge bine, de aceea cea mai importantă preocuparea a noastră este îmbunătățirea continuă a serviciilor prestate clienților și furnizarea unor soluții eficiente din punct de vedere contabil, fiscal și juridic.

administrator firma contabilitate
Specialistul care nu-și respectă clientul este condamnat să fie ignorat și în scurt timp uitat. Priceperea și dăruirea specialistului pentru serviciile oferite clientului, pun în valoare forțele pieței și determină prioritățile în alocarea și utilizarea resurselor disponibile, iar toate acestea sunt cuantificate în rezultatele pozitive de care entitatea va avea parte. Progresul și performanța oricărui domeniu reclamă efort și creativitate, iar clientul trebuie să fie convins de utilitatea serviciului primit.

Claudia Columban

Administrator
Menirea expertului contabil nu se rezumă la simpla expunere a unor cunoștințe acumulate de-a lungul timpului, ci la forța comunicării acestuia care se bazează pe vocație. Apelând la noi, clientul va beneficia de noi atitudini și reflecții asupra traseului pe care afacerea sa ar trebui să-l urmeze.

Ana-Maria Cantea

Director Economic
servicii contabilitate Iasi
Cultura generală și de specialitate și principiile care formează caracterul reprezintă vectorul principal în alegerea persoanei care îți oferă sprijin în ajutarea întreprinderii.

Ana-Maria Zaharia

Specialist resurse umane
specialist lichidari societăți
În existența unei entități economice pot apărea situații în care nu se mai justifică funcționarea acesteia, impunându-se lichidarea ei. Arta lichidării constă în planificarea, identificarea și valorificarea celor mai bune căi pentru minimizarea pierderii. Lichidarea nu trebuie să reprezinte un final în afaceri pentru intreprinzător, ci un nou început, astfel că specialistul va clarifica, în urma analizei, politica și previziunea financiară care vor trebui aplicate în viitoarea firmă.

Mădălina Mândru

Specialist lichidări societăți

Servicii Financiar-Contabile

Avem o echipă specializată

Tinerea contabilitatii reprezinta o stringenta necesitate pentru enitatile economice, deoarece cifrele exprima maniera in care compania este guvernata si implicit credibilitatea in spatial economic.

Consultanță în Afaceri

Portofoliu bogat de clienți

Orice situatie de criza are la origine lipsa informatiei relevante la momentul oportun, iar analiza performantelor economice ale firmei, nivelul si structura costurilor, permit formularea unui concluzii privitoare la:  competenta sau incompetenta personaului, profitabil sau neprofitabil, crestere economica sau decapitalizare, profit sau pierdere, bonitate sau insolvabilitate.