O simplă căutare pe Google folosind cuvintele-cheie „contabil în Iasi” sau „firmă contabilitate zona Moldovei” va produce o mulțime de rezultate. Sunt numeroase firme care te pot asista cu ținerea contabilității, cu realizarea unei expertize contabile, cu oferirea consultanței fiscale, cu soluții pentru dezvoltarea afacerii, dar trebuie urmarită capabilitatea echipei la care apelezi. Este evident că alegerea unui echipe potrivite și competente are  o influența majoră asupra bunului mers al firmei tale.  Noi credem că la Integrum te vei bucura de cele mai bune servicii, din următoarele motive:

  • Pasiunea pentru acest domeniu ne face să evoluăm atât personal cât și profesional, asigurându-vă astfel de implicarea noastră totală.

Totul începe cu pasiunea pentru profesia pe care ți-o alegi, iar la noi acest lucru se vede din plin, de la fondator până la cel mai tânăr membru al echipei. Ne place ceea ce facem și asta ne ajută să ne îndeplinim sarcinile de lucru foarte bine, asigurând un grad înalt de satisfacție pentru toți clienții noștri.

  • Profesionalism de cel mai înalt nivel, aceasta însemnând că am înțeles adevăratul mesaj al cifrelor

Considerăm că primul semn al regresului în afaceri este reprezentat de lipsa prudenței, ordinii, rigorii, și a informării. Noi descifrăm mesajul ascuns al cifrelor din evidența ta contabilă, și te ajutăm să folosești aceste informații pentru a lua deciziile corecte pentru afacerea ta.

  • Siguranța că aici vi se oferă soluții eficiente din punct de vedere contabil, fiscal și juridic

Întotdeauna vom căuta cea mai bună cale pentru atingerea obiectivelor,  fiindcă noi am înțeles că dacă clienților noștri le merge bine și nouă ne merge bine. Soluțiile pe care le propunem te ajută să îți îndeplinești obiectivele și să ai o firmă profitabilă, punând mare accent în același timp pe corectitudinea lor, pentru ca tu, în calitate de antreprenor, să nu îți faci niciodată griji cu privire la legalitatea acțiunilor tale.

  • Confidențialitate, fiindcă noi știm că lumea afacerilor este bazată pe idei și principii atunci când este vorba de evoluție

Acel lucru care face afacerea ta unică și care o propulsează înainte competitorilor trebuie să rămână un secret, la fel ca o serie de informații cuprinse în evidența ta contabilă. Dacă ești nevoit să împărtășești cu noi informații confidențiale, poți fi 100% sigur că acestea nu vor ajunge la terțe părți, iar ceea ce aduce valoare firmei tale va fi protejat în continuare.

  • Cultul muncii, flexibilitatea, seriozitatea și promptitudinea la noi nu cunosc prescripție

Toate aceste valori fac parte din cultura echipei noastre, care întotdeauna va pune în plan principal CLIENTUL.

Claudia Columban – Expert Contabil, Integrum Group