Sunt numeroase motive pentru care șoferii cu mai multă sau mai puțină experiență aleg să conducă pentru UBER:  flexibilitatea programului, investiția inițială redusă, posibilitatea de a întâlni tot felul de oameni și de a-ți face prieteni, câștigurile financiare satisfăcătoare, avantajul de a fi propriul tău șef și faptul că experiența anterioară în transporturi nu este obligatorie.

Pe scurt, UBER te ajută să câștigi bani după propriul program. Te conectezi la aplicație atunci când vrei, în Iași sau alte localități, și lucrezi fără șef sau un program stabilit. Plata se face săptămânal, iar tu te poți concentra asupra condusului mașinii atunci când ești disponibil(ă).

Vreți să deveniți partener UBER?

Cea mai bună modalitate de a lucra cu UBER este să devii PARTENER UBER FĂRĂ INTERMEDIARI, adică fără a plăti un comision de intermediere (valoarea acestui comision este de obicei între 10 și 20% din venituri). Această înseamnă că profitul Dvs. nu va fi diminuat și vă veți coordona activitatea singur, așa cum doriți. Totuși, cum puteți realiza asta cât mai ușor?

Cum vă putem ajuta noi

Apelați la Integrum România dacă doriți să lucrați cu UBER și noi vă ajutăm:

 • Să vă înființați propria firmă
 • Să obțineți cod de TVA intracomunitar
 • Să deveniți partener UBER
 • Să aveți o evidență contabilă profesionistă
 • Să fiți la curent cu schimbările legislative

Dacă nu doriți să vă înființați propria firmă, noi vă ajutăm să vă găsiți un partener în Iași lângă care vă puteți desfășura această activitate. Aceasta înseamnă că o entitate care este deja parteneră UBER vă poate primi să desfășurați această activitate. Pentru a colabora cu o firmă care este deja parteneră UBER va trebui să aveți permis de conducere și cazier auto curat, care să se supună unei verificări a antecedentelor.

Pași de urmat

Înainte de a vă înființa societatea, stabiliți cu noi o întâlnire pentru a vă alege forma de organizare. Această alegere este vitală deoarece determină impozitul pe care îl veți plăti pentru veniturile din această activitate. Principalele etape de urmat pentru a deveni partener UBER includ:

 • Alegerea formei de organizare – Integrum vă oferă servicii de consultanță în contabilitate astfel încât să alegeți forma de organizare cea mai potrivită și avantajoasă.
 • Pregătirea actelor necesare pentru înființarea unei societăți:
 • copie carte de identitate;
 • copie după ultimul act de studiu;
 • copie permis de conducere;
 • dovada sediului: copie carte identitate proprietari + act de proprietate imobil (în cazul în care sediul este la apartament va fi nevoie și de acordul locatarilor).

Societatea se înființează în termen de 3-5 zile de la depunerea dosarului.

 • Înregistrarea societății în scop de TVA intracomunitar – este una din cerințele UBER pentru a putea semna contractual de parteneriat. Noi vă obținem certificatul special de TVA; tot ce trebuie să faceți este să ne furnizați o copie C.I. asociat/ administrator și o copie după certificatul de înregistrare, urmând ca noi să completăm cererea de înregistrare în scop special de TVA.

De asemenea, colaboratorul UBER trebuie să aibă licență în vederea efectuării transportului în regim de închiriere și trebuie să știe cine va fi persoana desemnată care va reprezenta societatea în relația cu Ministerul Transporturilor.

De ce să apelezi la noi

Mulți șoferi aleg să lucreze cu UBER datorită flexibilității și ușurinței cu care își desfășoară activitatea. Însă, pentru a asigura transportul de persoane prin UBER în mod legal și eficient, sunt câteva aspecte care nu trebuie neglijate. Ținerea corectă a contabilității împreună cu luarea de decizii corecte prin beneficierea de consultanță fiscală contribuie la succesul parteneriatului dvs cu UBER.

Prin experiența în lucrul cu UBER, profesionalism și dedicare, noi vă oferim toate serviciile de care aveți nevoie ca să deveniți partener UBER cât mai curând, fără a pierde timp inutil, și în deplină legalitate. Prin încheierea unui contract de prestări servicii financiar-contabile, noi te ajutăm de la etapa de înființare a firmei  până la gestionarea contabilității lună de lună.

Află mai multe detalii la telefon 0744 834 854!

Claudia Columban-Expert Contabil